Javascript is disabled. Cannot load all features of the calendar. You need to update your browser, activate javascript or go to Alla programCalundur.com to access all parts of the calendar.

Alla program

Hela Tranås läser ”Jackie” - Inställt

Wednesday 9/12, 2020 -
18:00 to 19:00
Place:
Tranås bibliotek
Read more

”Hela Tranås läser” är en öppen bokcirkel med tre träffar under hösten år 2020.
Du anmäler dig till varje cirkelträff hos biblioteket ca en månad innan tillfället och får ett gratis exemplar av boken!

Hösten sista bok är ”Jackie” av Anne Svärd som gavs ut i år.

Folkhälsomyndighetens beslut om skärpta allmänna råd i Jönköpings län har gjort att biblioteket ställt in sina program i november. Vi väljer därför att skjuta på bokcirkeln ”Hela Tranås läser Jackie”. Vi hoppas kunna boka om författarbesöket med Anne Swärd till våren och ha bokcirkeln då.

0 of unlimited spaces registered. Registration is Closed.

Författarmöte: Camilla Dahlson - Inställt

Tuesday 15/12, 2020 -
19:00 to 20:30
Place:
Tranås stadsbibliotek
Read more

15 dec kl. 19
Författarbesök med Camilla Dahlson
Författare till Sommen-serien

Camilla Dahlson är aktuell med feelgoodromanen ”Höst vid Sommen”. Hon har tidigare arbetat som journalist på både dags- och fackpress och är utbildad civilekonom, men har sedan 2013 utkommit med ett flertal barn- och ungdomsböcker och även en lättläst bok för vuxna. Numera växlar hon mellan att skriva feelgoodromaner och barnböcker. Camilla är uppväxt i Boxholm och har tillbringat många sommardagar på och vid sjön Sommen, där hennes feelgoodserie också utspelar sig.

Författarbesöket ordnas tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan.

100 kr/person - förköp från 1 dec.

Folkhälsomyndigheten beslutade om nya skärpta allmänna råd i Jönköpings län. För att minska smittspridningen av Covid-19 ställer biblioteket in alla program under hösten.

0 of unlimited spaces registered. Registration is Closed.